EXTERIEUR

Sign-toepassingen

Doeltreffende sign-toepassingen geven uw bedrijf of organisatie maximale visibiliteit. De constante evolutie in materialen en technieken zorgt voor een steeds bredere waaier aan mogelijkheden. Reliëflogo’s, gevelbelettering, banners, spandoekframes, vlaggen, car wraps, buitenborden, skytubes… de mogelijkheden zijn eindeloos. Voor elke toepassing zijn er specifieke vereisten voor het ontwerp, het materiaal en de plaatsing. Prijzen en mogelijkheden kunnen erg verschillen, dus aarzel niet om informatie te vragen. Monomeer of polymeer, basic of luxueus, mat of glanzend, UV of solvent, mesh of backlit, forex of dibond, … Wij leveren topproducten van de beste merken.
Nadruk Restyle Exterieur reclame
Graag meer info over exterieur?
Plan hier je afspraak in.

office

Een aangename werkomgeving zorgt voor meer efficiëntie en gelukkige medewerkers. Een saaie ruimte wordt omgetoverd met een inspirerende muurvisual, LED-frames geven een overzicht van uw waarden en producten, gepersonaliseerde zitzakken en kussens zorgen voor een extra touch. Met interieurfolies kan u uw interieur restylen en uw kantoor een moderne, trendy uitstraling geven. Ook akoestische panelen kunnen bijdragen aan een betere werkomgeving. En door middel van glasfolies creëren we niet enkel gezelligheid, privacy en discretie, maar ook een aangenaam klimaat tijdens zowel de heetste zomers als de koudste winters.

horeca & retail

Eigen gevelreclame, baniers, spandoekframes, muurvisuals, raamfolies, reliëflogo’s of akoestische panelen zijn maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Een gepersonaliseerd interieur geeft karakter en een eigen atmosfeer aan elke ruimte. Een sfeerbeeld over de volledige wand van uw horeca-zaak? En wat als we de stijl doortekken naar uw terras met parasols, buitenkussens, hippe raamfolie… Een inspirerend afwasbaar muurbehang voor uw sportclub of praktijkruimte, een reuzegroot logo om uw bedrijf in de kijker te zetten? Met interieurfolies kan u uw interieur restylen en uw zaak een moderne, trendy uitstraling geven. De folies komen in een uitgebreid gamma aan natuurlijke en industriële patronen en structuren. Wat denkt u van een hout-, beton of marmerlook? Een flashy print? Niet enkel muren, plafonds en deuren kunnen een upgrade krijgen, ook meubels krijgen een nieuw leven.

bouw & industrie

Uw bedrijf is werkzaam de bouwsector en industrie? Ook hier wordt veelvuldig gebruik gemaakt van sign-toepassingen. Bouwterreinen worden voorzien van bouwhekdoeken, werf- en steigerdoeken. Zo krijgt uw bedrijf de maximale visibiliteit. Makelaars trekken de aandacht voor hun panden met makelaarsborden, mastvlaggen en beachflags zorgen voor extra zichtbaarheid.

beurzen en evenementen

De vormgeving en aankleding van uw beursstanden en events is bij ons in goede handen. Huurstanden worden in een mum van tijd omgetoverd tot unieke, stijlvolle en uitnodigende publiekstrekkers. Daarbij maken we gebruik van handige toepassingen in textiel, roll-ups, muurframes, vloerstickers, contourgesneden plaatmaterialen en noem maar op. Herbruikbaarheid en gebruiksgemak zijn daarbij cruciaal. Zo kan u heel wat materialen later opnieuw gebruiken voor andere events of in uw bedrijf zelf. Heel wat van onze klanten hebben voortaan ook een eigen standaard marketingset in huis. Zo’n set wordt op maat samengesteld en kan makkelijk bij u op het bedrijf bewaard worden. Met een aantal vlaggen, roll-ups, spandoeken en interieur basics, komt u een heel eind. Zo worden er heel wat stress en kosten vermeden

Glasfolies

Glasfolies zijn zijn verrassend veelzijdig en betekenen een meerwaarde voor elke glaspartij. Ze kunnen aangebracht worden op ramen, spiegels, glaswanden- en panelen. Er bestaan verschillende soorten glasfolie voor diverse doeleinden.

Zon- en warmtewerende folie zorgt voor een aanzienlijke energiebesparing met als gevolg een lagere energiefactuur.
Warmtewerende folie, ook wel zonwerende folie regelt niet alleen de lichtinval, maar zorgen ook voor een aangename binnentemperatuur.

Anti-inbraak folie maakt ramen dan weer vele malen sterker en beschermt niet alleen tegen inbrekers en vandalen, maar verhoogt ook de persoonlijke veiligheid.

Design folie

Iedereen is gesteld op een zekere privacy, is het nu thuis of op het werk. U wilt geen ongewenste blikken in de badkamer of vergaderzaal? Glasfolie of raamfolie is ideaal als u geen inkijk wilt in uw huis of kantoor, maar wel een maximale lichtinval wenst.

Naast verschillende gradaties van ondoorzichtigheid, bieden we ook een waaier van kleuren, patronen en materialen. Raamfolie zorgt zo niet enkel voor privacy, maar kan ook gebruikt worden als raamdecoratie. Belettering, logo’s, foto’s kunnen allemaal verwerkt worden in uw raamfolie. En u kan de folie mooi laten aansluiten aan je interieur wat nog voor een extra toets zorgt!

Graag meer info over exterieur?
Plan hier je afspraak in.