INTERIEUR

Interieur personaliseren

Eigen muurvisuals, raamfolies, reliëflogo’s of akoestische panelen zijn maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Een gepersonaliseerd interieur geeft karakter en een eigen atmosfeer aan elke ruimte, zowel privé als professioneel.

Een sfeerbeeld over de volledige wand van uw horeca-zaak? Een stijlvolle raamfolie voor extra privacy of een discrete geluidsdempende muurvisual met elk beeld dat u maar wil. Een inspirerend afwasbaar muurbehang voor uw sportclub of praktijkruimte, een reuzegroot logo om uw bedrijf in de kijker te zetten? 

Met interieurfolies kan u uw interieur restylen en uw winkel of kantoor een moderne, trendy uitstraling geven. De folies komen in een uitgebreid gamma aan natuurlijke en industriële patronen en structuren. Wat denkt u van een hout-, beton of marmerlook? Een flashy print? Niet enkel muren, plafonds en deuren kunnen een upgrade krijgen, ook meubels krijgen een nieuw leven. Zo transformeert u uw interieur betaalbaar, sneller en met minder afval.

office

Een aangename werkomgeving zorgt voor meer efficiëntie en gelukkige medewerkers. Een saaie ruimte wordt omgetoverd met een inspirerende muurvisual, LED-frames geven een overzicht van uw waarden en producten, gepersonaliseerde zitzakken en kussens zorgen voor een extra touch. Met interieurfolies kan u uw interieur restylen en uw kantoor een moderne, trendy uitstraling geven. Ook akoestische panelen kunnen bijdragen aan een betere werkomgeving. En door middel van glasfolies creëren we niet enkel gezelligheid, privacy en discretie, maar ook een aangenaam klimaat tijdens zowel de heetste zomers als de koudste winters.

horeca & retail

Eigen gevelreclame, baniers, spandoekframes, muurvisuals, raamfolies, reliëflogo’s of akoestische panelen zijn maar een kleine greep uit de mogelijkheden. Een gepersonaliseerd interieur geeft karakter en een eigen atmosfeer aan elke ruimte. Een sfeerbeeld over de volledige wand van uw horeca-zaak? En wat als we de stijl doortekken naar uw terras met parasols, buitenkussens, hippe raamfolie… Een inspirerend afwasbaar muurbehang voor uw sportclub of praktijkruimte, een reuzegroot logo om uw bedrijf in de kijker te zetten? Met interieurfolies kan u uw interieur restylen en uw zaak een moderne, trendy uitstraling geven. De folies komen in een uitgebreid gamma aan natuurlijke en industriële patronen en structuren. Wat denkt u van een hout-, beton of marmerlook? Een flashy print? Niet enkel muren, plafonds en deuren kunnen een upgrade krijgen, ook meubels krijgen een nieuw leven.

bouw & industrie

Uw bedrijf is werkzaam de bouwsector en industrie? Ook hier wordt veelvuldig gebruik gemaakt van sign-toepassingen. Bouwterreinen worden voorzien van bouwhekdoeken, werf- en steigerdoeken. Zo krijgt uw bedrijf de maximale visibiliteit. Makelaars trekken de aandacht voor hun panden met makelaarsborden, mastvlaggen en beachflags zorgen voor extra zichtbaarheid.

beurzen en evenementen

De vormgeving en aankleding van uw beursstanden en events is bij ons in goede handen. Huurstanden worden in een mum van tijd omgetoverd tot unieke, stijlvolle en uitnodigende publiekstrekkers. Daarbij maken we gebruik van handige toepassingen in textiel, roll-ups, muurframes, vloerstickers, contourgesneden plaatmaterialen en noem maar op. Herbruikbaarheid en gebruiksgemak zijn daarbij cruciaal. Zo kan u heel wat materialen later opnieuw gebruiken voor andere events of in uw bedrijf zelf. Heel wat van onze klanten hebben voortaan ook een eigen standaard marketingset in huis. Zo’n set wordt op maat samengesteld en kan makkelijk bij u op het bedrijf bewaard worden. Met een aantal vlaggen, roll-ups, spandoeken en interieur basics, komt u een heel eind. Zo worden er heel wat stress en kosten vermeden

Graag meer info over interieur?

Aangename interieurs doen kopen en consumeren

Aangename interieurs doen kopen en consumeren. Als retailer of horeca-ondernemer is het evident om daar mee aan de slag te gaan, maar ook elk ander bedrijf heeft er baat bij. Een aangename werkomgeving zorgt voor meer efficiëntie, een betere sfeer en medewerkers die zich thuis voelen in hun bedrijf. Een saaie muur toveren we om in een inspirerende visual. LED-frames met verwisselbare beelden geven een stijlvol overzicht van uw waarden of producten.

Muren voorzien we van haast onzichtbare textielframes die aangepast kunnen worden aan het seizoen. Zijn verder mogelijk: gepersonaliseerde zitzakken, outdoor kussens, gordijnen en reliëfletters en nog veel meer.
Nadruk Restyle Interieur
Graag meer info over interieur?